zondag 20 januari 2019

Onafhankelijk

Onafhankelijk


Een onafhankelijk karakter is wenselijk

Een model dat door wil groeien moet een onafhankelijke persoonlijkheid hebben. Vooral als je een beetje doorbreekt (en dat is tenslotte de bedoeling) zul je heel veel moeten reizen. Sla je echt aan in het buitenland (en ook dat komt voor) dan zul je zelfs misschien een tijdje elders moeten gaan wonen.

Er zijn geen mensen om te raadplegen

Dat betekent dat je dus niet bang mag zijn om onafhankelijk en alleen te opereren. Alleen dingen uit te zoeken. Alleen beslissingen te nemen. Want familie of een partner kunnen je niet constant vergezellen. Je bent in het algemeen op jezelf aangewezen. Hulp uit het betonharde modellenwereldje hoef je al helemaal niet te verwachten of er staat een (misschien nu nog niet zichtbare) beloning tegenover. Niets gebeurt er in dat wereldje voor niets.

Heimwee kan een behoorlijke rol spelen

Heimwee kan ook een factor gaan vormen. Niet iedereen voelt zich zomaar in een vreemd land thuis. Overigens, spreek je een beetje je talen? Voor een topmodel is dat een uitermate belangrijke factor!


Modelwerk is minder geschikt voor een echt familiemens

Kortom, ben je teveel een familiemens dan kan dat persoonlijke problemen gaan leveren. Bedenk voor je echt begint of je dat kunt opbrengen. Want dat zal moeten als je echt serieus verder wilt. Weet je niet zeker dat je dat 100% op kunt brengen, ga door lekker voor modelwerk in de hobbysfeer. Veel ontspannener omdat er geen druk op zit en daardoor veel aangenamer om te doen.