zondag 20 januari 2019

Uitgaan. Kun je nog wel een beetje op de foto de volgende ochtend?

Fotomodel worden | Uitgaan is vaak niet aan te raden


Kun je nog wel een beetje op de foto de volgende ochtend?



Er wordt wel van je verwacht dat je er bent en nog fris en fruitig ook

Hou je van uitgaan? Nou ja, dat kan. Wie vindt het niet leuk tenslotte om eens lekker door te zakken. Kijk dan na zo’n drukke nacht de volgende ochtend eens goed naar jezelf in de spiegel. Kun je zo op de foto? De meeste mensen kunnen dat dan absoluut niet.Nu is dat voor een amateurshoot misschien nog te overzien. Maar voor wat professioneler werk wordt het al een stuk moeilijker en kun je er eigenlijk niet mee aankomen.

Een visagiste is geen wondermens

Vertrouw niet teveel op makeup of de wonderbaarlijke trucs van een goede visagiste. Toegegeven, die kunnen veel maar zijn ook niet blij met het wegwerken van een stel wallen als van een Sint Bernhardhond. En fletse, vermoeide ogen krijgt zelfs de beste MUA niet bijgewerkt.

Voor een echte carrière moet je iets over hebben

Dus wees heel voorzichtig met uitgaan, drank en roken als je vlak voor een shoot zit. Roken is in elk geval slecht. Niet alleen voor je gezondheid maar zeker voor je huid en dat is voor een model toch wel een heel belangijk onderdeel. Wil je echt een carrière maken? Dan zul je daar iets voor over moeten hebben en het aanpassen van je stijl van leven hoort daar in het algemeen toch echt bij…